Muž zatekao golu suprugu Nađu u krevetu sa ljubavnikom: Njega pretukao krvnički, a onda dohvatio i nju!.

10. listopada 2017., 14:44

Policija je organizirala hitnu potragu za muškarcem koji je snimljen kako tuče svoju ženu, nakon što je onesvijestio njenog ljubavnika, prenosi Miror.  Ljubomorni muž Vasilij iz grada Salavata u Rusiji, udarao je svoju golu suprugu, koja je ležala na krevetu pokrivena samo tankim prekrivačem.

Na snimku može da se vidi da je ona već prekrivena krvlju i da vrišti dok on ponovo kreće da je udara. Žena po imenu Nađa sve vrijeme moli svog muža da prestane da je udara. Muž je na to pita šta je pogriješio, pa je morala da nađe ljubavnika.

Onda joj je rekao da je ovo želio da uradi odavno i zapitao je da li je ijednog trenutka pomislila na djecu. Za to vrijeme je njen ljubavnik ležao na podu, pokriven ručnikom, a moglo je da se vidi da je i on prekriven krvlju. Video je snimao muževljev prijatelj koji mu se pridružio u... verbalnom napadu na njegovu golu ženu. Muž je svoju ženu optuživao da je ku*va i šljam, a njeno stanje i stanje ljubavnika nisu poznati, prenosi Miror. Portparol policije je istaknuo da se ulažu hitni napori kako bi se utvrdili identiteti napadača, pretučene žene i ljubavnika.

Pogledajte video:.

 

AVAZ.BA

Više iz kategorije Dijaspora & Svijet